CONTACT

Voor het maken van een afspraak kunt u het onderstaande contactformulier invullen, een app/ sms sturen of bellen op het onderstaande nummer. Zodra de gelegenheid er is, neem ik contact met u op.

 

email: info@manuvita-dierosteopathie.nl 

 

tel: 06 52 64 15 78

 

 

Tijdens de behandelingen staat mijn telefoon op stil, zodat ik mijn tijd, energie en intentie volledig bij het dier kan houden. Als u mijn voicemail inspreekt, een app of sms stuurt met uw vraag of mededeling, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.
Maak een afspraak
Stel uw vraag

Wij zullen uw vraag snel beantwoorden

Privacy.

Manuvita dierosteopathie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Manuvita dierosteopathie verstrekt, worden opgenomen in de database van Manuvita dierosteopathie. Deze gegevens worden door Manuvita dierosteopathie gebruikt voor administratieve doeleinden met betrekking tot de geleverde diensten. Geheel volgens de geldende privacyregels. U kunt deze gegevens te allen tijde inzien, aanpassen en laten verwijderen. Klik hieronder voor het privacy statement.