© 2018 Manuvita dierosteopathie. e-mail: info@manuvita-dierosteopathie.nl | Tel: 06 52 64 15 78 | KvK 61657301

  • Facebook Basic Black

 

Sinds september 2017 is de praktijk Osteopathie Krimpenerwaard een feit!

Vanaf dit moment is het mogelijk om in de praktijk osteopatisch behandelt de worden. Kijk voor vergoedingen op zorgwijzer.nl of raadpleeg uw zorgverzekeringspolis. Heeft u vragen over osteopathie voor uzelf, al dan niet in combinatie met uw paard of hond? Kijk op de website www.osteopathie-krimpenerwaard.nl, stuur een email via info@osteopathie-krimpenerwaard.nl of bel/ app me op 06-52641578.

 

Horseconnect.

Sinds juni 2016 is Manuvita dierosteopathie aangesloten bij Horseconnect. Dit is een netwerk van verschillende disciplines op het gebied van zorg, welzijn en training van paarden. Als je bijvoorbeeld een osteopaat, fysiotherapeut, trainer/instructeur, tandarts, voedingsexpert, etc. nodig hebt voor jouw paard, kijk dan eens op horseconnect.nl. Het is een groeiend netwerk, dus er komen steeds meer professionals bij die jou en jouw paard kunnen helpen met jullie hulpvraag.

​2016!

We zijn al weer een week onderweg in het nieuwe jaar, 2015 fijn afgesloten met vakantie en dit jaar gaan we er weer hard tegenaan, zowel dier als humaan (wat rijmt dat zeg, net een maand te laat;-) ).

De administratie is weer bijgewerkt en zojuist even gekeken wat er al gepland staat.

Veel leuks aan cursussen en lezingen om mijzelf scherp te houden en mijn patiënten nog beter te kunnen behandelen en adviseren. Meer en meer van dienst te zijn om het welzijn en de sportieve prestaties te bevorderen en minstens zo belangrijk: het plezier! Met een lichaam vrij van blokkades en zonder pijn is het veel fijner en makkelijker bewegen; het plezier is een extra cadeautje aan jouw viervoeter en jezelf!

 

Wil je meer weten komen over osteopathie of wil je een afspraak maken voor jouw hond, paard en jezelf? Bel of mail voor een afspraak, dan kun je het welzijn verbeteren, plezier in sporten verhogen en desgewenst de prestaties!

Wil je niet alleen graag zelf wat meer weten, maar samen met anderen? Vraag dan voor meer informatie naar de mogelijkheden voor een lezing!

Mestonderzoek.

Vanaf heden is het ook mogelijk om de mest van uw paard te laten controleren op wormen. Hierdoor kunt u gericht ontwormen, resistentie voorkomen en ook uw paard niet meer belasten dan nodig is met ontwormmiddelen.

Vraag naar de mogelijkheden!